ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται αναλυτικά η μαζική κατηγοριοποίηση προϊόντων και το αντίστροφο.

1. Από την πλευρική μπάρα πλοήγησης πηγαίνουμε στο μενού “Προϊόντα” όπου θα αναπτυχθεί στην σελίδα μας ολόκληρη η λίστα των προϊόντων που υπάρχουν στο eshop.

2. Από τα φίλτρα εύρεσης κατηγόριων επιλέγουμε ή πληκτρολογούμε την κατηγορία που μας ενδιαφέρει και πατάμε το κουμπί “Φιλτράρισμα” για να ξεκινήσει η διαδικασία.

3. Εφ όσον η εύρεση μας φέρει τα αποτελέσματα επιλέγουμε στο checkbox αριστερά από την εικόνα του προϊόντος, ποια προϊόντα θέλουμε να κατηγοριοποιήσουμε, έπειτα από το dropdown menu της Μαζικής επεξεργασίας που βρίσκεται ακριβώς από πάνω επιλέγουμε την εντολή “Επεξεργασία” και “Εφαρμογή” της εντολής.

4. Στο νέο παράθυρο διαλόγων που μας εμφανίζεται στο πρώτο πεδίο εμφανίζονται τα επιλεγμένα προϊόντα που θα εφαρμοστεί η νέα κατηγορία στο δεύτερο πεδίο εμφανίζονται όλες οι κατηγορίες ώστε να μπορούμε να διαλέξουμε αυτή που μας ενδιαφέρει.

5. Τέλος εφ όσον επιλέξουμε την κατηγορία που θέλουμε πατάμε το κουμπί “Ενημέρωση” που βρίσκεται κάτω δεξιά στο παράθυρο διαλόγου.

Για την διαδικασία αποεπιλογής προϊόντων από μια κατηγορία τα βήματα είναι τα ίδια εκτός από την διαδικασία της κατηγοριοποίησης όπου σε αυτήν την περίπτωση επιλέγουμε την κατηγορία που θέλουμε να βγάλουμε από το προϊόν και πατάμε το checkbox “Remone from category” και έπειτα το το κουμπί “Ενημέρωση” που βρίσκεται κάτω δεξιά στο παράθυρο διαλόγου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.