ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η OXCART | CREATIVE STUDIO είναι μια εταιρεία παροχής γραφιστικών και διαδικτυακών υπηρεσιών που συστάθηκε το 2014 στην Αθήνα. Αποτελείται από μια πολυσύνθετη ομάδα με γραφίστες, web designers – developers, φωτογράφους με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, που ενώνουν τις γνώσεις και τις δυνατότητές τους για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η σύγχρονη εποχή της εικόνας και ό,τι πιο φιλικό στον χρήστη.
Η αγάπη και η αφοσίωσή μας στον σχεδιασμό και στις νέες τεχνολογίες μάς εμπνέει ώστε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και να υπερβαίνουμε κάθε φορά τον ίδιο μας τον εαυτό.
Η απλότητα και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν ακριβώς τη δημιουργική μας προσέγγιση για κάθε έργο ξεχωριστά – ήδη από το στάδιο του brainstorming.
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς, έντιμες, άμεσες και να διαπνέονται από αμοιβαίο σεβασμό, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτά τα στοιχεία ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Η προσωπική και ζεστή σχέση μαζί σας είναι το κλειδί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και την επίτευξη αποδοτικότερης και αποτελεσματικότερης επίτευξης των στόχων σας ως επιχειρηματιών ή ελεύθερων επαγγελματιών. Μότο μας το win-win. Όσο πιο υψηλή η ποιότητα σχέσεων συνεργασίας τόσο πιο αποτελεσματική η επιχειρηματικότητά μας.

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ

Η OXCART | CREATIVE STUDIO κινείται κατά βάση σε δύο χώρους οπτικής επικοινωνίας: τις γραφιστικές εφαρμογές και τις εφαρμογές διαδικτύου. Πιο αναλυτικά:

Γραφιστικές εφαρμογές
Δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας (Branding)
Σχεδιασμό και παραγωγή έντυπου υλικού και διαφήμισης.

Εφαρμογές διαδικτύου
Κατοχύρωση ονομάτων (domain)
Φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting)
Σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων
Ανακατασκευή ή συντήρηση παλιών ιστοσελίδων
Προώθηση και διαφήμιση ιστοσελίδων
Email marketing
Κοινωνική δικτύωση-διαφημιστικά web banners

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Η εμπειρία πολλών χρόνων μάς έχει υποδείξει ότι ο εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης κάθε έργου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αποτελεσματική επίτευξή του. Για τον λόγο αυτό, κάθε έργο προσεγγίζεται ως μοναδικό εγχείρημα ιδιαίτερων απαιτήσεων και ξεχωριστών αναγκών.

Η διαδικασία ανάπτυξης κάθε έργου περιλαμβάνει την ανάλυση αναγκών, προσδοκιών και στόχων.
Συζητάμε και αναλύουμε μαζί με τον ενδιαφερόμενο τις ανάγκες του, γίνεται η καταγραφή τους, καθώς και των στόχων στους οποίους θα πρέπει να ανταποκριθεί η δημιουργία του έργου. Κατόπιν δημιουργούμε μια πλήρως κοστολογημένη οικονομική προσφορά του έργου και τίθεται στη διάθεση του πελάτη προς έγκριση.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Η OXCART | CREATIVE STUDIO κινείται κατά βάση σε δύο χώρους οπτικής επικοινωνίας: τις γραφιστικές εφαρμογές και τις εφαρμογές διαδικτύου. Πιο αναλυτικά:

Δημιουργούμε προτάσεις εικαστικές ή και προγραμματιστικές του έργου οι οποίες αποστέλλονται στον ενδιαφερόμενο προς αξιολόγηση και έγκριση. Σε περίπτωση που απαιτούνται διορθώσεις, αυτές γίνονται μέχρι την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και της τελικής μορφής του έργου.

Εφαρμογές διαδικτύου
Κατοχύρωση ονομάτων (domain)
Φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting)
Σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων
Ανακατασκευή ή συντήρηση παλιών ιστοσελίδων
Προώθηση και διαφήμιση ιστοσελίδων
Email marketing
Κοινωνική δικτύωση-διαφημιστικά web banners

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΩΝ

Το έργο κρίνεται παραδοτέο εφόσον έχει καλύψει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και είναι υλικοτεχνικά ή προγραμματιστικά άρτιο προς παραγωγή ή παρουσίαση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 213 0449067 ή στο info@oxcart.gr ή να εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε στο email σας ενημερωτικά δελτία.

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στην εταιρία μας πέραν των ειλικρινών επαγγελματικών σχέσεων, μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, η εταιρεία μας συνδράμει ενεργά αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς που προσφέρουν έργο είτε στον τομέα του περιβάλλοντος όπως η GREENPEACE είτε στην προσφορά έργου από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως η UNICEF, ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Η αρωγή μας στις οργανώσεις αυτές είναι οικονομική και απορρέει από τα μηνιαία και τα ετήσια κέρδη μας. Πρόθεσή μας είναι η επέκταση της εταιρικής μας ευθύνης στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και στην Actionaid.
Προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο τρόπο λειτουργίας τις κοινωνίας μας και προσπαθούμε να μετέχουμε σε αυτόν ενεργά.
Στον τομέα της εκτύπωσης εντύπων προσπαθούμε να εφαρμόζουμε και παροτρύνουμε τους πελάτες μας να διαλέγουν οικολογικές λύσεις εκτυπώσεων που επιτυγχάνονται με νέες τεχνολογικά μηχανές εκτύπωσης, οικολογικά χαρτιά, και ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας.