ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Ο σχεδιασμός (design) και υλοποίηση (development) μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στην σημερινή ψηφιακή εποχή είναι από τις σημαντικότερες επενδύσεις που πρέπει μια εταιρία ή επιχείρηση να κάνει.
Αν μια επιχείριση δεν έχει αυτού του είδους την προβολή σχεδόν δεν “υπάρχει” στην αγορά όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και γρήγορα μεταβαλλόμενος.

Η προσέγγιση μας στην απαραίτητη ανάγκη αυτή μια εταιρίας είναι τουλάχιστον επαγγελματική αν και χρειάζονται πολλές περισσότερες δεξιότητες εκτός από τα αυτονόητα, δηλαδή να είσαι σωστός και συνεπείς στα project.
Απαιτεί πολύ καλή γνώση του χώρου και των δυνατοτήτων που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία και η εφαρμογές της προκείμενου να αξιοποιηθούν στο έπακρο ανάλογα τις ανάγκες.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – SWOT ANALYSIS (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats)
Από τις πρώτες στιγμές σε συνεργασία με το πελάτη μας αναλύουμε και συζητάμε βάσει του ερωτηματολογίου του SWOT ANALYSIS τις ανάγκες και τους στόχους που πρέπει να εξυπηρετηθούν ως πρώτο βήμα, άλλα και την θέση του ανάμεσα στο ανταγωνισμό, όμως ο σχεδιασμός δεν μπορεί να μένει μόνο στο παρόν, προσπαθούμε να κάνουμε πρόβλεψη (Forcasting) των μελλοντικών αναγκών προκειμένου ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι πάντα σύγχρονος, ευέλικτος και πάντα ενημερωμένος και να απόδιδει τα μέγιστα στην αρχική επένδυση.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Καταχώριση Ονόματος | Φιλοξενία Ιστοσελίδας | Πιστοποιητικό Ασφάλειας SLL | Εικαστικός Σχεδιασμός & Ανάπτυξη.
Η υλοποίηση ξεκινάει έχοντας ως γνώμονα όλα τα παραπάνω και προτείνονται λύσεις που ταιριάζουν οικονομικά και αισθητικά στον πελάτη μας.
Δημιουργούνται πρότασης εικαστικές ώστε να επιτευχθεί ο αισθητικός σχεδιασμός και εφόσον γίνει αυτό το επόμενο στάδιο είναι να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου και σε προγραμματιστικό επίπεδο. Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος θα περάσει από πολλές φάσεις δοκίμων για την σωστή λειτουργιά και την συμπεριφορά του σε όλες τις συσκευές και τα τυχόν σφάλματα θα μπουν σε διαδικασία αποσφαλμάτωσης κάτι που είναι τελείως απαραίτητο μέχρι να θεωρεί ότι η ιστοσελίδα είναι έτοιμη και παραδοτέα.


UI / UX (User Interface – User Experince)
Η σύγχρονες ιστοσελίδες εκτός από το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, πρέπει να πληρούν λειτουργίες που τις κάνει να είναι αυτό που ξέρουμε όλοι ως “User Frindly”. Είναι η εμπειρία του χρήστη που θα πρέπει να σαγηνεύουμε και να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί της ιστοσελίδα μας μέσα σε 7 δευτερόλεπτα θα πρέπει να έχει καταλάβει και να έχει βρει αυτό που τον ενδιαφέρει και να του έχει μείνει ένα συναίσθημα ικανοποίησης.

Όταν όλα τα παραπάνω έχουν επαρκώς σχεδιαστεί και υλοποιηθεί, τότε μπορεί να ανεβεί “OnAir” η σελίδα μας και να ξεκινήσει την επόμενη επίσης πολύ σημαντική διαδικασία της προώθησης, δηλαδή, την γνωστοποίηση της στο κοινό και την προτροπή του να την επισκεφθεί. Αν έχετε την οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 213 0449067 ή στο info@oxcart.gr ή να εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε στο email σας ενημερωτικά δελτία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


    ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

    ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
    ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ