ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ- S.E.O.

To SEO (Search Engine Optimization) αναφέρεται στη βελτιστοποίηση περιεχομένου των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση έχει να κάνει με το περιεχόμενο και κάποια λειτουργικά χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων.
Τα πρωτότυπα κείμενα, οι λέξεις κλειδιά, σύνδεσμοι (links), ετικέτες, κατηγορίες και τίτλοι είναι μερικοί τομείς στους οποίους θα πρέπει να δώσουμε προσοχή για ένα καλό αποτέλεσμα.
Το περιεχόμενό μας πρέπει να κερδίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη για να τον κρατήσει όσο γίνεται περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα (time on site), αλλά και να προσελκύσει να περιηγηθεί και στις άλλες σελίδες εκτός της κεντρικής της ιστοσελίδας μας (page per session).
Σημαντική, βέβαια, είναι και η παράμετρος του direct traffic. Αυτό αναφέρεται σε κάποιον που επισκέφθηκε τη σελίδα μας κάνοντας κατευθείαν αναζήτηση από τις μηχανές πληκτρολογώντας το όνομά μας. Αυτό σημαίνει σχεδόν πάντα ότι κάπου μας άκουσε ή μας είδε και του κινήσαμε το ενδιαφέρον ή ότι κάποιος πρότεινε τη σελίδα μας, και αυτή η κατηγορία επισκεπτών, καθότι πιο στοχευμένη, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από την επιχείρησή μας.
Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω με προσεκτικές «αναγνώσεις» των στατιστικών που μπορούμε να έχουμε από πληθώρα εργαλείων που υπάρχουν, βοηθάει στην καλύτερη κατάταξη της σελίδας μας και άρα στη διεύρυνση της εμβέλειας που θα έχει η δημοσιότητα της επιχείρησής μας.

EMAIL MARKETING & EMAIL REPORTS

Ένα από τα αποτελεσματικότερα εργαλεία προώθησης υπηρεσιών ή προϊόντων είναι τα μαζικά ενημερωτικά emails ή newsletters όπως είναι στους περισσότερους γνωστά.
Η επιτυχία τους συνίσταται στο ότι είναι στοχευμένα σε συγκεκριμένους χρήστες και οι πιθανότητες να μετατραπούν σε πελάτες σας, αν δεν είναι ήδη, είναι είναι πολύ μεγαλύτερες.
Μερικά πλεονεκτήματα των μαζικών email είναι η δημιουργία εικαστικών θεμάτων, ταυτόχρονη μαζική αποστολή email, αναφορά παράδοσης, αναφορά ανοίγματος, αναφορά αποτυχημένων παραδόσεων, διαδραστικά κουμπιά, και πολλά άλλα στοιχεία για follow up και ανάλυση δεδομένων.
Η συλλογή των email μπορεί να γίνει πάντα με την συγκατάθεση του χρήστη από την ιστοσελίδα σας ή κατευθείαν από το φυσικό πρόσωπο αν έχετε επαφή με πελάτες.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Κοινωνική δικτύωση, αναμφίβολα η Νο 1 μέθοδος για να βρείτε και να ενημερώσετε το κοινό για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Μια πληθώρα εφαρμογών αλλά και εργαλείων είναι στην διάθεση μας για να πέτυχουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τον στόχο μας.
Σημαντικό ρόλο για την καλύτερη απόδοση όλων αυτών των μέσων (Google analytics, Facebook, Instagram κτλ.) είναι ο σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός του marketing που θέλουμε να κάνουμε.
Μαζί σας μπορούμε να εξετάσουμε και να αναλύσουμε τους επιθυμητούς στόχους και έπειτα μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή την υλοποίηση τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@oxcart.gr ή στο 213 04 49 067 για περισσότερες πληροφορίες.