ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

OCS-File Storage & Sharing. Ένας νέος τρόπος εργασίας και διαχείρισης αρχείων.

Τι είναι το OCS-File Storage & Sharing? Είναι μια πολύ εύκολη και πολύ φιλική στον χρήστη εφαρμογή αποθήκευσης, διαχείρισης και κοινής χρήσης αρχείων, τύπου google drive. Μπορεί να προσαρμοστεί και να παραμετροποιήθει ανάλογα τις ανάγκες σας. Η εφαρμογή συνεργάζεται με όλους τους τύπους των email και με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Ιδανική για Σχολεία, Φροντιστήρια, Εταιρίες που έχουν ανάγκη απομακρυσμένης διάδρασης & συνεργασίας.

Αποθηκεύστε οποιοδήποτε αρχείο
Κρατήστε φωτογραφίες, ιστορίες, σχέδια, σχέδια, ηχογραφήσεις, βίντεο και άλλα.

Δείτε τα περιεχόμενά σας οπουδήποτε.
Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας στο OCS-File Storage & Sharing από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή.

Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων.
Μπορείτε γρήγορα να προσκαλέσετε άλλους να προβάλλουν, να κατεβάσουν και να συνεργαστούν σε όλα τα αρχεία που θέλετε.

Διατηρήστε τα αρχεία σας ασφαλή.
Εάν συμβεί κάτι στη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια των αρχείων ή των φωτογραφιών σας – είναι στο OCS-File Storage & Sharing σας. Και το OCS-File Storage & Sharing είναι κρυπτογραφημένο χρησιμοποιώντας SSL.
Αξιόπιστη αποθήκευση και γρήγορες μεταφορές.
Κάνουμε την ασφαλή αποθήκευση cloud απλή και βολική.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Επεξεργάσιμη αρχική σελίδα-Η αρχική μπορεί να επεξεργαστεί εύκολα μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας εμφάνισης με ζωντανή προεπισκόπηση και χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης.
Υψηλή απόδοση-Το OCS-File Storage & Sharing είναι ελαφρύ και έχει γρήγορη απόδοση και χρόνο φόρτωσης σελίδας.
Κοινή χρήση-Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία και φακέλους με πολλούς χρήστες, επιτρέποντας τη συνεργασία.
Κατάσταση μεταφόρτωσης-Δείτε την κατάσταση, την πρόοδο, τον εκτιμώμενο χρόνο που απομένει και πολλά άλλα για όλες τις τρέχουσες μεταφορτώσεις.
Κοινόχρηστοι σύνδεσμοι-Δημιουργήστε κοινόχρηστους συνδέσμους για αρχεία και φακέλους με προαιρετική ημερομηνία λήξης, κωδικό πρόσβασης και δικαιώματα.
Μεταφράσεις-Το OCS-File Storage & Sharing είναι πλήρως έτοιμο για μετάφραση και μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα από την περιοχή διαχειριστή.
Responsive-Το OCS-File Storage & Sharing ανταποκρίνεται πλήρως και λειτουργεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά, tablet και άλλες συσκευές.
Προεπισκοπήσεις αρχείων-Προεπισκόπηση πολλών τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων ήχου, βίντεο, κειμένου, pdf, zip και εικόνων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης χωρίς την ανάγκη λήψης του αρχείου.
Έλεγχος ταυτότητας-Πλήρως εξοπλισμένο σύστημα ελέγχου ταυτότητας με κοινωνική σύνδεση (facebook, twitter και google), κανονική σύνδεση, εγγραφή, ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, ρυθμίσεις λογαριασμού και πολλά άλλα.
Δικαιώματα και ρόλοι-Χρησιμοποιήστε πλήρως εξουσιοδοτημένο σύστημα δικαιωμάτων και ρόλων για να επιτρέψετε (ή να απαγορεύσετε) στους χρήστες, τα προγράμματα συνδρομών ή τους επισκέπτες να εκτελέσουν συγκεκριμένες ενέργειες σε ολόκληρο τον ιστότοπο.
Απενεργοποίηση εγγραφής-Η εγγραφή μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως από τον πίνακα διαχειριστή, επομένως μόνο οι χρήστες που δημιουργείτε χειροκίνητα από τον πίνακα διαχείρισης θα μπορούν να συνδεθούν.
Προβολές πλέγματος και λίστας-Τόσο οι προβολές πλέγματος όσο και οι λίστες είναι διαθέσιμες και μπορούν να αλλάξουν ελεύθερα από τον χρήστη, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτήν που προτιμούν περισσότερο.

Επεξεργαστής εμφάνισης-Διαχειριστείτε εύκολα την εμφάνιση του ιστότοπού σας (χρώματα, λογότυπο, σελίδα προορισμού, μενού κ.λπ.) από τον επεξεργαστή εμφάνισης.
Ρυθμίσεις-Ο πίνακας διαχειριστή διαθέτει πολλές ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τον ιστότοπο με τις ανάγκες σας.
Analytics-Το Google analytics ενσωματώνεται απευθείας στον πίνακα διαχειριστή, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε μια ξεχωριστή σελίδα για να δείτε πώς έχει ο ιστότοπός σας.
Πολλαπλές αρχικές σελίδες-Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές ιδεές δημιουργίας αρχικής σελίδας, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας σύνδεσης ή της δικής σας προσαρμοσμένης σελίδας html.
Μεταφορά και απόθεση-Φυσικές δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης για μεταφόρτωση, επιλογή και μετακίνηση αρχείων και φακέλων.
Μενού περιβάλλοντος-Πλήρως ενσωματωμένο μενού περιβάλλοντος (δεξί κλικ σε αρχείο ή φάκελο) είναι διαθέσιμο με όλες τις ενέργειες που θα περιμένατε όπως διαγραφή, αντιγραφή, κοινή χρήση, μετακίνηση, μετονομασία, λήψη συνδέσμου και άλλα. Αυτό το μενού είναι προσβάσιμο από τη γραμμή πλοήγησης καθώς και σε συσκευές με βάση την αφή.
Κάδος απορριμμάτων-Τα διαγραμμένα στοιχεία θα μετακινηθούν πρώτα στον κάδο απορριμμάτων, ώστε να μπορούν να αποκατασταθούν αργότερα.
Αγαπημένα-Αγαπημένα αρχεία ή φάκελοι, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα από τη σελίδα αγαπημένων αργότερα.
Αναζήτηση-Η ισχυρή αναζήτηση θα βρει αρχεία και φακέλους που βρίσκονται σε οποιοδήποτε επίπεδο βάθους.
Λεπτομέρειες αρχείου-Η πλευρική γραμμή στα δεξιά θα εμφανίσει επιλεγμένα στοιχεία αρχείου ή φακέλου καθώς και προεπισκόπηση (εάν υπάρχει).
Προσαρμοσμένες σελίδες – Προσαρμοσμένες σελίδες (για παράδειγμα όροι υπηρεσίας, για εμάς κ.λπ.) μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή WISIWYG.
Επεξεργαστής μενού-Όλα τα μενού σε ολόκληρο τον ιστότοπο μπορούν να επεξεργαστούν εύκολα μέσω μεταφοράς και απόθεσης χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.


ZΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Για περισσότερες πληροφορίες ή δημιουργία προσφοράς ρωτήστε μας στο 213 0449067 στο info@oxcart.gr